Jag har flyttat in!

Den 22:a december hade jag tillträde och dagen innan julafton gick första flyttlasset. Sedan dess har jag målat om i köket, burit runt saker, försökt bestämma vad som ska vara vart, burit runt saker igen, skurat, julpyntat, funderat på tapeter, hämtat fler lass saker i bilen och burit runt saker igen… Och inte har jag kunnat sluta för att gå och lägga mig, bara lite till tänker jag och vips är klockan tre, fyra på natten. Men det känns som ett gott tecken! Jag trivs otroligt bra här!

(null)
Målning pågår

(null)
Klart!

Barnen verkar också finna sig bra tillrätta. De har fått en egen lekhörna, och så ska vi ordna en koja till dem i en skrubb under snedtaket.

Igår kväll kom pappa med familj hit. Perfekt med så många rum! De har två egna sovrum och ett eget badrum. Lyx!

(null)
Salen

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  Meta

  Be First to Comment

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *